12 tennisbanen omringd door superieur sport hekwerk

Met de renovatie van Tennispark Den Dries aan de Pastoor Heerkensdreef in Valkenswaard, heeft het park een nieuwe mijlpaal bereikt in het bieden van topfaciliteiten voor tennisliefhebbers.

Dit sportieve hart van Valkenswaard staat niet alleen symbool voor tennis op hoog niveau, maar ook voor duurzaamheid en kwaliteit. Speciaal voor dit project zijn er 12 tennisbanen voorzien van in totaal zo’n 840 meter sport hekwerk.

De banen zijn uitgevoerd met robuuste staanders van 89 mm en bovenliggers van 60 mm voor het monteren van reclame- en winddoeken. Om de levensduur en het uiterlijk van de gaasbespanning te optimaliseren, is er een extra onderligger toegevoegd. Dit voorkomt het opkrullen van de gaasbespanning en zorgt ervoor dat deuken en bollingen tot een minimum worden beperkt dankzij de extra zware gaasbespanning van 40 x 40 x 3,8 mm.

Bij het kantinegebouw is een trapleuning van ongeveer 11 meter, met een hoogte van 90 cm, speciaal op maat gemaakt en past perfect bij de helling van de trap. Het materiaal is niet alleen verzinkt voor duurzaamheid, maar ook stijlvol afgewerkt met een zwarte coating (RAL-9005).

Om het project helemaal compleet te maken is er naast het tenniscomplex plantsoenhekwerk van ongeveer 40 meter geplaatst bij de parkeervakken.

Dit tennispark is de thuisbasis voor TV Valkenswaard (TVV), dat zo’n 1250 leden telt.

We zijn trots om deel uit te maken van dit ambitieuze project en bij te dragen aan een sportieve en veilige omgeving voor alle tennisliefhebbers in Valkenswaard.

Zoekt u ook een oplossing voor uw sportfaciliteit? Bekijk onze andere projecten!

Meer weten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.